Emmaus on mahdollisuus erilaisille ja eri-ikäisille tehdä mielekästä työtä omien kykyjensä ja voimiensa mukaan tasa-arvoisemman maailman puolesta.

JÄSENYYS

Olet tervetullut liittymään Emmaus Helsingin jäseneksi. Jäsenenä saat jäsentiedotteen pari kertaa vuodessa valintasi mukaan joko suomeksi tai ruotsiksi. Vuodessa järjestämme vähintään kolme jäsentapaamista. Syyskokouksessa hyväksymme toimintasuunnitelman seuraavan vuoden työn pohjaksi ja valitsemme hallituksen jäsenet. Kevätkokouksessa tarkastelemme edellisen vuoden työn tuloksia. Vuoden lopulla entiset ja nykyiset jäsenet ja ystävät viettävät yhteistä joulujuhlaa.

Voit liittyä Emmaus Helsingin jäseneksi täyttämällä tällä sivulla olevan jäsenhakemuksen tai ottamalla muulla tavalla yhteyttä toimistoomme, Emmaus Helsinki ry, Mäkelänkatu 54 A, 00510 Helsinki, toimisto at emmaushelsinki.fi, p. 050 - 33 88 281 (ma-pe). Maksa jäsenmaksu tilille FI17 5780 1020 0039 04, viite 11112. Jäsenmaksu on 5-100 euroa oman valintasi mukaan. Muista kirjoittaa nimesi ja osoitteesi maksulomakkeen viestikenttään.

Jäsen, jolla on sopivaa kokemusta, voidaan valita Emmaus Helsingin, Emmaus Suomen tai Kansainvälisen Emmauksen luottamustehtäviin.

Emmaus Helsinki ylläpitää jäsenistä ja vapaaehtoisista rekisteriä, jossa ovat seuraavat tiedot: nimi, osoite, sp-osoite, puhelinnumero ja kieli (suomi/ruotsi). Rekisterin ainoa tarkoitus on tiedottaminen ja muu yhteydenpito jäseniin ja vapaaehtoisiin. Pääsy rekisterin tietoihin on ainoastaan toiminnanjohtajalla ja rekisteriohjelman pääkäyttäjällä. Jos haluat nähdä omat tietosi ja muuttaa niitä, ole yhteydessä toimistoon.

Jäsenhakemus

Huom! Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Lähetetään...