Emmauksen tapa toimia kehitysyhteistyössä on antaa pitkäjänteistä tukea kumppaneiden omille hankkeille paremman tulevaisuuden rakentamiseksi.

YHTEISTYÖTÄ MONEEN SUUNTAAN

Emmauksen toiminta on tapa jakaa huolia, toivoa ja muutoksen toteutusta. Erilaisten ihmisten tasa-arvoisen rinnakkaiselon edistämiseksi teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa eri puolilla maailmaa. Laadimme kumppanin kanssa suunnitelman, jossa paikallinen taho vastaa toteutuksesta ja Emmaus osasta rahoitusta. Tulokset arvioidaan yhdessä 1-3 vuoden välein, minkä jälkeen sovitaan jatkosta. Tavoitteista riippuen yhteistyö voi olla lyhytaikaista tai kestää pitkään.

Voit osallistua Emmauksen kehitysyhteistyön rahoitukseen eri tavoilla. Kirpputoritulot syntyvät tavaralahjoittajien, vapaaehtoistyöntekijöiden ja ostajien yhteistyönä.

Yksityisten ihmisten antaman panoksen lisäksi Emmaus käyttää kehitysyhteistyössään ulkoasiainministeriön kehityspoliittisen osaston myöntämää projektitukea.

Emmaus Helsinki on aktiivinen jäsen KEPAssa (Kehitysyhteistyön Palvelukeskus), joka on suomalaisten kansalaisjärjestöjen avoin tietokeskus ja yhteistyöelin.

Emmaus Helsingin kehitysyhteistyökumppanit ovat Kansainväliseen Emmaukseen kuuluvia järjestöjä: Cuna Nazareth Perussa ja Cordis Etelä-Afrikassa. Kansainvälisen Emmauksen kautta tuemme mm. Nokoué-järven vesiprojektia Beninissä.